Slagerij Bles

Slagerij Bles

Slagerij Traiteur Bles

Ambacht uit de worstmakerij van Slagerij Bles

De worstmakerij is het kloppende hart van Slagerij Bles. Samen met zijn vaste team van collega-slagers en worstmakers is Meester Worstmaker Stefan Bles hier dagelijks te vinden. Als hij tenminste niet zelf klanten aan het helpen is in een van de winkels in Doetinchem en Wehl, want dat is sinds jaar en dag zijn andere passie. Reacties van klanten inspireren hem voortdurend om nieuwe producten te ontwikkelen dan wel verder te verbeteren. 

Kampioen 'Beste en lekkerste magere rookworst van Nederland 2021 - 2022' bij Arnhem Rookworststad.

Bekroonde producten

Kwaliteit, consistentie en smaak staan centraal in het bedrijf. Iedere dag werkt het enthousiaste team van Slagerij Bles - koks, slagers en verkopers - aan de beste producten. Onze kwaliteit stellen wij op de proef door ieder jaar aan diverse slagersvak wedstrijden mee te doen. Zo krijgen wij een goed inzicht in hoe de kwaliteit ervoor staat. Regelmatig wordt ons werk bekroond, een resultaat van hard werken en blijven innoveren.


De specialiteiten van Slagerij Bles? Die hebben wij in overvloed. Wij zijn onder andere erg trots op onze vleeswaren. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, afkomstig uit eigen worstmakerij. Van een mooie plak boeren achterham tot een sappige rookworst tot het originele naegelholt. Bij de laatste keuring kregen wij GOUD met Ster voor onze leverworst, grillworst, verse worst, hausmacher en droge worst.


Coppa du soleil

Een heerlijk stukje varkensvlees, gemaakt volgens origineel recept (na de bereiding wordt de Coppa Du Soleil nog één jaar gerijpt). Deze specialiteit is mild gekruid, gezouten en heeft een volle hamsmaak. Heerlijk voor op een boterham, bij een brunch, als borrelgarnituur of als mooie aanvulling bij een broodbuffet.


Pavantriham

Onze Pavantriham komt uit eigen productie (deze ham is na één jaar rijping klaar voor consumptie). Lekker voor op brood of bij een buffet maar ook als borrelgarnituur met een stukje meloen.